Hemleverans

Sommarstängt för hemleverans, 1/7-15/8 - Beställ online och hämta i butik under denna period.

Få dina matvaror levererade hem till din dörr med säker leverans i frysbilar. Vi erbjuder hemleverans till hushåll i Stockholm med omnejd samt möjlighet att hämta upp din beställning i vår butik på Kungstorget i Göteborg. 

Så funkar hemleverans!

Picard.se är det enkelt att handla dina matvaror från soffan med hemleverans hela vägen till din ytterdörr. I vår e-handel hittar du en stor del av vårt sortiment av matvaror, färdiglagade rätter och bakverk av hög kvalitet! Allt för att det skall vara lite enklare att lyxa i vardagen.

Eftersom kvalitet och matsäkerhet är viktigt för oss använder vi frysbilar som  garanterar bibehållen fryskedja för vår hemleverans. Vi erbjuder utkörning ett antal olika tider och dagar per vecka. Du väljer önskad dag för leverans i kassan då du lägger din beställning. 

Du betalar med ditt kort. Vi erbjuder också möjligheten att skapa ett konto hos oss - för att göra det enklare att handla nästa gång du besöker oss.

Hemleverans erbjuds på följande orter:

Order över 350 kr 
Order under 350 kr
Stockholm
Gratis 89 kr

Se alla orter vi kan leverera till här.
Se alla postnummer vi levererar till här.

* Minsta ordervärde för hemleverans är 150 kronor.

Leveranstider:

Leveransdag:
Stopptid:*
Måndag kl 16-22
Söndag kl 14.00
Onsdag kl 16-22
Tisdag kl 14.00
Torsdag kl 16-22
Onsdag kl 14.00

*Order måste vara lagd innan stopptid för leverans närmaste leveransdag. Order som inkommer efter stopptid kommer levereras på vald leveransdag nästföljande vecka.

Leverans under januari 2022

Picard levererar hem dina varor som vanligt under januari 2022 - med undantag för 6 januari

Hur lång leveranstid har ni?

I dagsläget erbjuder vi hemleverans tre dagar i veckan, på måndagar, onsdagar, och torsdagar. För leverans på måndagar ska beställning inkomma senast kl 14.00 på söndagar. För leverans på onsdagar ska beställning inkomma senast kl 14.00 på tisdagar. För leverans på torsdagar ska beställning inkomma senast kl 14.00 på onsdagar.

Hur gör man om man inte kan vara hemma när leveransen kommer?

Är du inte hemma lämnar vi maten utanför din hus- eller lägenhetsdörr och skickar ett SMS till dig. Ansvaret för leveransen övergår då till dig (vi skickar både mejl och SMS inför leveransen som påminnelse om att vi kommer till dig). Bor du i lägenhet och vår chaufför inte kommer in i fastigheten får vi inte lämna maten på gatan utan måste ta med oss maten tillbaka och kassera den.

Vi återbetalar inte pengarna vid misslyckad leverans förutom när vi orsakat felet. Därför är det extra viktigt att du har din telefon tillgänglig i samband med leverans om du vet att det kan vara problem att komma in i fastigheten, eller om ni nyligen bytt kod eller liknande. Eftersom maten är fryst håller den sig i ett antal timmar, men du bör försöka skynda dig hem för att så snabbt som möjligt lägga maten i frysen. Kanske kan du be en granne eller vän att hjälpa dig om du inte är hemma?

Hur gör jag om jag vill ändra eller avboka en leverans?

Om du vill göra ändringar eller avbeställa din leverans skicka ett mail till hemleverans@picard.se innan stopptiden har passerat för din leveransdag (se ovan). Vi kan inte garantera ändring / avbokning efter att vi passerat stopptiden. 

Hur gör ni för att frakta fryst mat på ett säkert sätt utan att påverka fryskedjan?

Varorna packas i kartonger för att skydda matförpackningarna och sedan körs beställningarna ut med frysbilar som håller rätt temperatur hela vägen fram till din dörr.

Vilka orter kan ni leverera till?

Boende på följande orter kan för närvarande få hemleverans från Picard.se. OBS: Vissa avvikelser kan förekomma där vissa postnummer inte inkluderas på en ort.

Stockholm:
Bagarmossen
Bandhagen
Bromma
Danderyd
Djursholm
Drottningholm
Ekerö
Enebyberg
Enskede
Enskede Gård
Enskededalen
Farsta
Gustavsberg
Hägersten
Hässelby
Huddinge
Ingarö
Järfälla
Johanneshov
Kista
Kungens Kurva
Lidingö
Nacka
Nacka Strand
Saltsjö-Boo
Saltsjö-Duvnäs
Saltsjöbaden
Segeltorp
Skärholmen
Skarpnäck
Skogås
Sköndal
Sollentuna
Solna
Spånga
Stockholm
Stocksund
Sundbyberg
Täby
Trångsund
Tullinge
Tumba
Tyresö
Vällingby
Värmdö
Älta
Älvsjö
Årsta