Hemleverans

Få dina matvaror levererade hem till din dörr med säker leverans i frysbilar. Vi erbjuder hemleverans till hushåll i Stockholm med omnejd samt möjlighet att hämta upp din beställning i vår butik på Götgatan. 

Så funkar hemleverans!

Picard.se är det enkelt att handla dina matvaror från soffan med hemleverans hela vägen till din ytterdörr. I vår e-handel hittar du en stor del av vårt sortiment av matvaror, färdiglagade rätter och bakverk av hög kvalitet! Allt för att det skall vara lite enklare att lyxa i vardagen.

Eftersom kvalitet och matsäkerhet är viktigt för oss använder vi frysbilar som  garanterar bibehållen fryskedja för vår hemleverans. Vi erbjuder utkörning ett antal olika tider och dagar per vecka. Du väljer önskad dag för leverans i kassan då du lägger din beställning. 

Du betalar med ditt kort. Vi erbjuder också möjligheten att skapa ett konto hos oss - för att göra det enklare att handla nästa gång du besöker oss.

Hemleverans erbjuds på följande orter:

 

Ort: Pris
Order över 700 kr 
Pris
Order under 700 kr
Stockholm

Gratis

89 kr

För hemleverans är minsta orderstorlek 350 kr.
Se alla orter vi kan leverera till här
Se alla postnummer vi levererar till här.

Leveranstider:

Leveransdag:
Stopptid:*
Måndag kl 16-22
Söndag kl 23.59
Onsdag kl 16-22
Tisdag kl 23.59
Torsdag kl 16-22
Onsdag kl 23.59

*Order måste vara lagd innan stopptid för leverans närmaste leveransdag. Order som inkommer efter stopptid kommer levereras på vald leveransdag nästföljande vecka.

Hämta i butik

Beställ i vår webshop och hämta i butik erbjuds i följande butiker:

Fler butiker som erbjuder Hämta i butik kommer erbjudas längre fram.

När du väljer hämta i butik slutför du hela din beställning i e-handeln och kan hämta dina matvaror när du fått din bekräftelse på att beställningen är plockad. Vi har som mål att din beställning skall vara packad och klar inom 4h inom butikens ordinarie öppettider. Du hämtar ut din beställning i kassan genom att ange ordernummer och namn.

Vanliga frågor om hemleverans och hämta i butik

Hur lång leveranstid har ni?

I dagsläget erbjuder vi hemleverans tre dagar i veckan, på måndagar, onsdagar, och torsdagar. För leverans på måndagar ska beställning inkomma senast kl 23.59 på söndagar. För leverans på onsdagar ska beställning inkomma senast kl 23.59 på tisdagar. För leverans på torsdagar ska beställning inkomma senast kl 23.59 på onsdagar.

Hur gör man om man inte kan vara hemma när leveransen kommer?

Är du inte hemma lämnar vi maten utanför din hus- eller lägenhetsdörr och skickar ett SMS till dig. Ansvaret för leveransen övergår då till dig (vi skickar både mejl och SMS inför leveransen som påminnelse om att vi kommer till dig). Bor du i lägenhet och vår chaufför inte kommer in i fastigheten får vi inte lämna maten på gatan utan måste ta med oss maten tillbaka och kassera den.

Vi återbetalar inte pengarna vid misslyckad leverans förutom när vi orsakat felet. Därför är det extra viktigt att du har din telefon tillgänglig i samband med leverans om du vet att det kan vara problem att komma in i fastigheten, eller om ni nyligen bytt kod eller liknande. Eftersom maten är fryst håller den sig i ett antal timmar, men du bör försöka skynda dig hem för att så snabbt som möjligt lägga maten i frysen. Kanske kan du be en granne eller vän att hjälpa dig om du inte är hemma?

Hur gör jag om jag vill ändra eller avboka en leverans?

Om du vill göra ändringar eller avbeställa din leverans skicka ett mail till hemleverans@picard.se innan stopptiden har passerat för din leveransdag (se ovan). Vi kan inte garantera ändring / avbokning efter att vi passerat stopptiden. 

Hur gör ni för att frakta fryst mat på ett säkert sätt utan att påverka fryskedjan?

Varorna packas i kartonger för att skydda matförpackningarna och sedan körs beställningarna ut med frysbilar som håller rätt temperatur hela vägen fram till din dörr.

Vilka orter kan ni leverera till?

Boende på följande orter kan för närvarande få hemleverans från Picard.se. OBS: Vissa avvikelser kan förekomma där vissa postnummer inte inkluderas på en ort.

Stockholm:
Bagarmossen
Bandhagen
Bromma
Danderyd
Djursholm
Drottningholm
Ekerö
Enebyberg
Enskede
Enskede Gård
Enskededalen
Farsta
Gustavsberg
Hägersten
Hässelby
Huddinge
Ingarö
Järfälla
Johanneshov
Kista
Kungens Kurva
Lidingö
Nacka
Nacka Strand
Saltsjö-Boo
Saltsjö-Duvnäs
Saltsjöbaden
Segeltorp
Skärholmen
Skarpnäck
Skogås
Sköndal
Sollentuna
Solna
Spånga
Stockholm
Stocksund
Sundbyberg
Täby
Trångsund
Tullinge
Tumba
Tyresö
Vällingby
Värmdö
Älta
Älvsjö
Årsta