E-handel stängd - Välkommen in i någon av våra butiker.

Picard till ditt företag

Vad är det i maten?

Lunchlösning till ditt företag

Vi samarbetar med frysleverantörer och innovativa företag med kontaktlösa betallösningar. Det gör att vi kan skräddarsy ditt luncherbjudande efter personalstorlek och lokalutformning. Vi hjälper ditt företag eller kontorshotell med en prisvärd och högkvalitativ lunch. 

Hej då matsvinn

Överraskande sortiment till din butik

På Picard kan du köpa in ett utbud som inte liknar något annat till din butik. Vi har allt från prisvärda färdigrätter av hög kvalitet och croissanter, till anklår och sniglar. Vi hjälper dig dessutom med specialanpassat säljmaterial som passar in i just din butik.

Köp bara det du stoppar i dig

Imponerande mat till ditt event

Laxsnittar, mini-hamburgare, aptitretare i alla dess färger och former - vårt utbud gör ditt event både enkelt och imponerande. Vi har ett stort utbud av varor som enbart behöver tinas före servering, medan vissa kräver några minuter i ugn för att få den där härliga känslan av nybakat.

Nyskördat & nyfångat

Gott, snabbt och enkelt dill ditt café

På Picard kan du handla frysta croissanter, pain au chocolat, tårtor och pajer som smakar precis som hembakat. Vi hjälper ditt café eller din restaurang med att göra ditt utbud både godare och enklare.

Har du några funderingar eller vill göra en förfrågan?
Kontakta Tobias Ekvall, Marknadschef på Picard.

tobias.ekvall@picard.se
+46 764921688